Nieuws

Oproep voor ouders van kinderen met Developmental Coordination Disorder (DCD): Kreeg u de informatie, hulp en ondersteuning die nodig was om uw kind goed te kunnen helpen?


Empowerment is de mate waarin ouders het gevoel hebben de touwtjes in handen te hebben in relatie tot de zorg van hun kind binnen het gezin en in relatie tot de zorg- en hulpverlening aan hun kind. De Radboud Universiteit Nijmegen doet in samenwerking met BALANS, Revalidatie Friesland en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) onderzoek naar de relatie tussen empowerment en informatievoorziening onder ouders/verzorgers van kinderen met Developmental Coordination Disorder (DCD).

Heeft u een kind met de diagnose DCD?

Wilt u door een vragenlijst in te vullen helpen de informatievoorziening beter aan te passen aan de behoeften van ouders?

Klik dan hier om de online vragenlijst in vullen.

Na afloop van het invullen kunt u uw emailadres achterlaten om geïnformeerd te worden over de uitkomsten van het onderzoek.

Alvast hartelijk bedankt!

Wilt u meer informatie over het onderzoek of een vraag stellen? Stuurt u dan gerust een email naar de verantwoordelijk onderzoekster: j.lust@pwo.ru.nl of 024-3612819 (mw dr Jessica M. Lust).